Thursday, February 19, 2009

SoRry "Chocoman" I hAvE to...

dah mcm kondom pon ader gak lelame ak tgk...hehe

yeh... do u noe wut is dat...
that things is called as socks....
or specifically it can be called as stokin bau cam xial,
stokin bau cam tungkik, stokin bau cam #$%@ ...
stokin bau cam ntah camne ak nak descibe dgn lebih tepat ag ek....
yg penting kowunk xperlu risau utk mencari dimane stokin itu berada kerana dari bau dier jer kowunk dah boleh detect dah!!!...
sebab klu kowunk nak tau...
sebenarnyer stokin tuh dah landing baek punyer kat bwh katil ak yg ala2 suci plus innocent ittewww....

cumer cadar die je yg dah agak x suci r pasal dah dicemari oleh anak2 kecil yg tidak berdosa...
hasil rembesan drpd si dudi mulut poker, si faris sooka garu k***...n ramai ag lar... yg penting sumer xnak ngaku n lebih malang lg xder pon yg volunteer ngan suka ati nyer nak basuh cadar tuh.... ak gak lah kan nak kena basuh sendirik... g mati la kowunk sumer ngan anak2 haram kowunk kat atas katil ak tuh....huhuhu....

ok lah... back to the topic... actually ak xberaper nak sampai ati lah nak citer pekung budak atas katil ak sendirik... tapi nak bwat camner kan...
biler tuan punyer badan dah mencabar kesabaran hidung ak untuk menahan bau atmosphera yg agk ngeri untuk didescribekn... so ak dgn malu2 kucing pon terpakse la kirenye bukak citer skewt.... skewt je tau... xyah minx lebih2... pasal ak yg bek ati nih ttp akn kasik jugak..kowunk sumer jgn risau...lalalalala...

fyi, benda nih si dudi babi tu dah citer pon kan blog dier... so klu kowunk rajin g lah kat blog dier... ak juz tambah bahan perasa je la k...huhuhu... si dia ni agak selebet la jugak orgnyer... dah r agk kedek tahap giler babi... berkire plak tuh.... mcm mase bln puaser aritu ... ader ke patut kicap pon nak berkire... setiap mase nak letak balik dlm loker dier... cam la org len hingin sgt.... hek elah... takat kicap sebotol tuh... ngan tauke2 lah si Aqharie tu mampu nak beli... klu die nak lah kan... ak ghase die pon xhingin...pastu klu owg pinjam barang die sekejap, setiap mase nak tanyer pasal barang yg 'berharge sgt' tuh...tau la owg nak pulangkan... yg paling xbole blah tu, dier ni klu dah pinjam barg owg len tau poolak nak simpan lame2 , tau poolak nak simpan wat jeruk or pekasam... errr, naper la ak ditakdirkan dpt sekatil ngan budak klantan yg lahanat camnih...
mase muler knl , ak agk epy lah pasal igt sumer budak2 klantan or terengganu tu jenis yg pembersih n pengemas... skali dpt si chocoman nih.... yang adoo la kan....

p/s: dulu ak penah terniat la nak bg stokin pdi putih ak tuh kat die...pasal ak xpakai ag n xkan pakai kowt...tapi biler lelame perangai si chocoman ni makin meng'annoyin'kn..ak cam xjadi lah poolak... so ader x sesape yg memerlukan stokin putih yg agk berkualiti ittewww??? anyone...
dudi, ko xpayah nak angkat tgn...g mati la ko ngan stokin busuk ko tuh!!!

1 comment:

  1. fuck..
    aku xpki la stokin klu bwh rm 20..
    hahahahaha

    ReplyDelete